Comfort food (Mancarea care alina)

November 18, 2012 Sam 0 Comments

Conform site-ului Wikipedia, comfort food sau mancarea care alina, este mancarea preparata traditional care poate avea o chemare nostalgica sau sentimentala. Si cred ca laptele cu biscuiti are cu adevarat o valoare sentimentala. El este cel mai in masura sa ne poarte pe toti cu gandul la copilarie, la micul dejun inainte de a pleca la scoala, la desenele animate seara, cine nu s-a uitat la Scooby Doo sau Tom & Jerry? :) 

De fiecare data cand savurez aceasta mancare, simpla dar plina de semnificatie, ma simt ca un copil si indata, fara nici o ezitare, ea ma transporta intr-o lume minunata, in mod deosebit iarna cand este frig. Si la voi are acest efect?

Pentru un plus de gust, va recomand sa adaugati putina scortisoara in lapte. De asemenea, ramanand in sectorul sanatatii, va recomand sa utilizati lapte de migdale, ovaz, orez sau de soia, iar biscuitii sa fie cat mai simpli si naturali posibili. Cei din imagine sunt de fapt fursecuri naturale din ovaz, foarte bune la gust. Si nu in ultimul rand, inlocuiti zaharul cu mierea. 

  
Va doresc vise placute si o saptamana excelenta!

0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: