Raw chocolate cake with pomegranate (Tort raw cu rodie)

January 20, 2013 Sam 0 Comments


Cuvintele asternute in acest articol si tortul realizat sunt dedicate in intregime celei mai importante fiinte din viata mea, celei mai importante fiinte de pe pamant. Sunt "pentru ingerul coborat din cer ca sa-mi fie alaturi, sunt pentru mainile ce alina orice durere, pentru inima a carui iubire mi-a invaluit intreaga viata, sunt pentru nepretuita mea mama..." Cu aceasta ocazie, draga mama, doresc sa iti urez un calduros "La multi ani"! Te iubesc!


Mama, un cuvant atat de profund, esential si puternic; un cuvant atat de amplu... un cuvant care infatiseaza numeroase si variate aspecte, fara de care viata ar fi dureroasa, posomorata si trista. Gratie mamei noastre suntem aici si suntem ceea ce suntem. Asadar, precum dainuie iubirea infinita si vesnica a unei mame, asemenea va invit sa-i pastrati intotdeauna si continuu respectul cuvenit; sa nu-l uitati, alaturi de nemarginita iubire, niciodata. Iar cuvantul magic "multumesc" cu atat mai putin.

Acestea fiind spuse, va prezint tortul creat cu mult drag drept simbol pentru ziua de nastere a mamei mele. 


 Raw chocolate cake with pomegranate
Tort raw de ciocolata cu rodie

INGREDIENTE:
- 1 cana caju (inmuiat in prealabil)
- 3 linguri cacao/ carob (cantitatea in functie de preferinta)
- 1/2 cana apa
- 2 linguri ulei de cocos
- 2 linguri miere (cantitatea difera in functie de gust)
- 1 rodie (sau oricare fruct doriti) pentru ornat.

INSTRUCTIUNI:
Puneti la inmuiat caju-ul timp de 3-4 ore sau lasati-l peste noapte la inmuiat - cu atat va fi mai cremos tortul.
Adaugati in blender toate ingredientele cu exceptia rodiei si mixati pana devine cremos.
Asezati compozitia intr-un inel culinar si puneti la congelator pentru aproximativ 2-3 ore. Apoi ornati cu diverse fructe in functie de preferinta.


Pofta buna!

0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: